O nama

EURODOM d.o.o. osnovana je 1995. godine i od tada vršimo izgradnju stambenih i nestambenih objekata. Osim izgradnje kompletnih objekata, pružamo i usluge adaptacije starih građevina, izradu fasada, i ostalih manjih i većih građevinskih radova.

Maksimalno kvalitetno vođenje i izvođenje projekata na zadovoljstvo kupaca, a u okviru najnižih cijena. Vjerujemo da je kvalitet ključ uspješnog poslovanja, te temelj našeg dosadašnjeg i budućeg poslovanja. Poslovanje na najvišim etičkim načelima u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao i održimo izvanrednu reputaciju naše firme.

Naši ciljevi su usmjereni ne samo na stalno povećanje dobrobiti zaposlenih i lokalne zajednice, nego i svih ostalih interesnih skupina koje su na bilo koji način povezane s preduzećem.Radove izvodimo u skladu sa zahtjevima najsavremenije tehnologije, ugradnjom najnovijih građevinskih materijala, te uz primjenu savremene mehanizacije.Radni timovi su sastavljeni od kvalificiranih i iskusnih radnika, funkcionalno organizovanih i spremnih odgovoriti svim zahtjevima modernog načina gradnje. Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo naručioca izvršenim poslom, brzina i kompletnost isporuke čine nas Vašim idealnim izborom.